456_2d48c2e_Agriturismo Bevignano, Arezzo Siena, zwembad, tennisbaan, olijfolie, kindvriendelijk (1)
Azienda Toscane, Arezzo, Siena, Monte San Savino
Prachtig gelegen, ideaal voor een groep
In Cortona-Arezzo bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Agriturismo Casa Bevignano
Tennis
Azienda
Locatie
Toscane, Arezzo, Siena, Monte San Savino
Omschrijving

Agriturismo Bevignano is een oud klooster en is gelegen op de grens van Arezzo en Siena, dichtbij Monte San Savino. Voor de gasten is er een ruim zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel, barbecue én houtoven beschikbaar. De eigenaren produceren biologische extra vergine olijfolie en uiteraard is het mogelijk om deze te proeven en te kopen.

Vanuit de tuin van de agriturismo heeft u prachtig een panoramisch uitzicht op de beboste heuvels, een natuurlijke grens tussen de twee provincies Arezzo en Siena. In de 17e eeuw was de agriturismo een klooster en dit is terug te zien aan de kleine stenen kerk die tegenwoordig nog aanwezig is. Tot op de dag van vandaag hebben ze de architectonische kenmerken intact weten te houden, waardoor het een plaats is die rijk is aan charme en geschiedenis. Een verblijf bij agriturismo Bevignano is ideaal voor een groep die een vakantie willen doorbrengen in contact met de natuur en met het plattelandsleven.

In de twee gebouwen zijn 4 onafhankelijke appartementen te vinden. In het hoofgebouw, landhuis, zijn de appartementen Vana en Linda en het huis van de eigenaren te vinden. In het bijgebouw de twee andere appartementen, Ghigo en Gesuina. Elk appartement heeft en een eigen buitenruimte uitgerust met tafel en stoelen om 'al fresco' te eten. Tussen de twee gebouwen vind je het zwembad en een tennisbaan. Het is ook mogelijk om de gehele agriturismo te huren (villa) voor 15 personen.

Rondom de gebouwen is er 70 hectare bos gelegen waar lange en wandelingen gemaakt kunnen worden. Ook staan hier de 1.200 olijfbomen, waarvan de eigenaren een uitstekende biologische extra vergine olijfolie produceren. De eigenaren hebben, na een zorgvuldige studie van de oorsprong en de tradities van de plaats, besloten om het oorspronkelijke centrum van de agriturismo en de interne distributie niet te veranderen. De inrichting en uitrusting zijn eenvoudig, maar toch is er voldoende comfort aanwezig zoals een zwembad, een tennisbaan, tafeltennistafel, barbecue, houtoven en Wi-Fi. Het dorp Monte San Savino met winkels en allerlei diensten ligt op ongeveer 10 km afstand.

 

Voorzieningen

Zwembad 7x14m, diep 1,00-2,50m, Wi-Fi (op aanvraag beschikbaar in de tuin voor het huis van de eigenaar), barbecue en houtoven, tennisbaan, tafeltennis. Kindvriendelijk.

Vana, 6 pers. 1e verdieping 140m²: toegang via externe trap, woon- eetkamer met open haard, keuken met o.a. oven, koelkast met vriezer, moka koffiezetapparaat, vaatwasser. Slaapkamer met 2 pers.bed en en-suite badkamer met bad, 2 slaapkamers met 2 1-pers.bedden, badkamer met bad. 2 slaapkamers zijn connected. Klein terras/balkon.

Gesuina, 4 pers. begane grond 75m²: woon- eetkamer, keuken met o.a. een oven, koelkast, vriesvak, moka koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser. Slaapkamer met 2 1-pers.bedden en en-suite badkamer met douche. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met bad. Terras.

Ghigo, 4 pers. mezzanine / 1ᵉ verdieping: woon- eetkamer, keuken met o.a. een oven, koelkast, vriesvak, moka koffiezetapparaat, vaatwasser. Slaapkamer met 2 1-pers.bedden en en-suite badkamer met douche. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met bad. Balkon.

Linda, 2 pers. mezzanine / 1ᵉ verdieping: woon- eetkamer met open haard, keuken met o.a. een oven, koelkast en moka koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met douche.

In Cortona-Arezzo bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Agriturismo Casa Bevignano
Tennis
Azienda

Casa Bevignano bestaat uit 4 appartementen met een zwembad en een tennisbaan,centraal gelegen op de grens van Arezzo en Siena. De eigenaren produceren biologische extra vergine olijfolie. Ideaal voor een groep voor ieder gezin een eigen appartement.

Locatie
Toscane, Arezzo, Siena, Monte San Savino
Bezig met laden...
Klik op naam voor informatie en aanvraag. Prijs p/wk 2022.
Beschikbaar
Op aanvraag
Bezet
Week
Week
Casa Bevignano 16+0
340m²
L € 2170
M € 2730
H € 3430
Hoofdgebouw: Vana, 6 pers. 1e verdieping 140m²: toegang via externe trap, woon- eetkamer met open haard, keuken met o.a. oven, koelkast met vriezer, moka koffiezetapparaat, vaatwasser. Slaapkamer met 2 pers.bed en en-suite badkamer met bad, slaapkamer met 2 1-pers.bedden, badkamer met bad. Connected. Klein terras/balkon. Linda, 2 pers. mezzanine / 1ᵉ verdieping: woon- eetkamer met open haard, keuken met o.a. een oven, koelkast en moka koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met douche. Bijgebouw: Gesuina, 4 pers. begane grond 75m²: woon- eetkamer, keuken met o.a. een oven, koelkast, vriesvak, moka koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser. Slaapkamer met 2 1-pers.bedden en en-suite badkamer met douche. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met bad. Terras. Ghigo, 4 pers. mezzanine / 1ᵉ verdieping: woon- eetkamer, keuken met o.a. een oven, koelkast, vriesvak, moka koffiezetapparaat, vaatwasser. Slaapkamer met 2 1-pers.bedden en en-suite badkamer met douche. Slaapkamer met 2-pers.bed en en-suite badkamer met bad. Balkon.
Periode van
Periode tot
Week
Week
Casa Bevignano 16+0
340m²
L € 2170
M € 2730
H € 3430
Prijsbijschrift

2022

laag: 10/1-16/4, 23/4-14/5, 17/9-17/12
midden: 16/4-23/4, 14/5-2/7, 27/8-17/9
hoog: 2/7-27/8

Aankomst en vertrek in laag en middenseizoen in overleg. Hoogseizoen alleen zaterdag-zaterdag.

Incl. bed- en badlinnen, water en electra en Wi-Fi (alleen beschikbaar in de tuin), babybed (incl bedlinnen) op aanvraag. Excl. eindschoonmaak (Linda € 20, Ghigo en Gesuina € 40 en Vana € 60, villa € 160), evt. verwarmingskosten (€ 6-10 per dag), kleine huisdieren € 5 per dag, zwembadhanddoek € 3 per stuk. Borg € 150 appt, € 600 villa (contant).

Ligging

Monte San Savino 10 km, Siena 35 km, Arezzo 45 km, Montepulciano 55 km, Florence 75 km. 

Gastenboek