Gastvrijheid in Italië

Vakantiewoning met zwembad Marche


Type
Gebied
Aantal personen

Luxe vakantiewoning, ook rolstoelvriendelijk!

Villa Leonardo

Marche, Mogliano, Macerata

Deze unieke luxe vakantiewoning met prachtig privé zwembad is omgeven door een mooie tuin, heuvels, wijngaarden. Deze woning is geheel rolstoelvriendelijk ontworpen.

  • Speeltuin

Prijzen in euro p/w

12+2 pers.
Laag
1750
Midden
2100
Hoog
2750

Van alle gemakken voorzien, mooi gelegen.

Casa Bello

Marche, San Severino, Macerata

Deze gezellige vrijstaande vakantiewoning met privé zwembad.  voor 8 personen heeft een prachtig panoramisch uitzicht op San Severino Marche. Van alle gemakken voorzien.

Prijzen in euro p/w

8 pers.
Laag
700
Midden
1180
Hoog
1790

Sfeervolle vakantiewoning, prachtige ligging

Villa Gelso

Marche, San Severino, Macerata

Deze sfeervolle een vakantiewoning met privé zwembad voor 8 personen is prachtig gelegen op een klein landgoed midden tussen de groene heuvels van Marche. De ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur.

Prijzen in euro p/w

8+1 pers.
Laag
600
Midden
1580
Hoog
2420

In Marche zult u ontdekken dat vakantie vieren echt betekent van huis weg te zijn. Italië ligt hier in al zijn facetten aan uw voeten.  Bent u op zoek naar unieke Vakantiewoningen met een zwembad in Marche? Heerlijk verblijven in een landhuis met zwembad in Marche, dichtbij de natuur en middenin het prachtige landschap. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Marche en uiteraard genieten van de heerlijke lokale producten. En vergeet ook vooral af en toe niet een duik te nemen in het zwembad dat bij uw landhuis zit.

Overige informatie over Marche

Marche, bijna 10.000 km2 puur Italië, waar de echte Italiaanse levensstijl en traditie goed bewaard zijn gebleven. Beeldschone natuur en een heerlijke verse keuken zijn kenmerken van Marche. Marche kent 4 gebieden, te weten Ascoli Piceno, Ancona, Pesaro-Urbino en Macerata. Marche kenmerkt zich door de kleine steden, enkele grotere plaatsen om te bezoeken zijn:- San Marino, Europa’s oudste republiek en gesticht in de 11e eeuw- Ancona met zijn oude haven, Macerata waar ‘s werelds beroemdste opera “de Sferisterio” is gevestigd- Porto Recanati, deze mooie badplaats is een mengeling van historie, prachtige relatief rustige stranden en een gezellig uitgaansleven.- Loreto met tal van religieuze pleisterplaatsen. 

De kust, 173 km lang, heeft een rechte, met lange, zanderige of kiezelstranden. De lage kust wordt echter onderbroken door de Monte San Bartolo, in de buurt van Pesaro en de kaap van Conero, met hoge en spectaculaire kliffen het hoogste punt op de kust. Dit beschermt de berg in het noorden van de Golf van Ancona , waarbij het ​​binnenste gedeelte ligt in de haven van Ancona.  

Klimaatinformatie over Marche

In de kustzone het klimaat is subcontinental en het noorden van Ancona verandert de temperatuur van seizoen tot seizoen: hete zomers, maar verfrist door de wind uit zee, koude winters (in Pesaro, de gemiddelde temperatuur in januari is 3,8 ° C) met regelmatige regenseizoenen. In het zuiden van Ancona is dit anders en betreft het een klimaat dat duidelijker lijkt op een Middellandse Zee klimaat (bij Groton is de gemiddelde temperatuur in januari 7,6 ° C). In de bergachtige gebieden zijn er koele zomers en koude winters met voldoende gelegenheid om sneeuw. Le Marche is een van de regio's het zwaarst getroffen tijdens de sneeuwval van 2012 . Al met al maakt dit Marche tot een zeer geschikte plaats voor een vakantiewonig met zwembad. Of liever midden in de natuur met een Agriturismo? Het is allemaal mogelijk!