Gastvrijheid in Italië

Vakantiewoning met zwembad Umbrie Italie


Type
Gebied
Aantal personen

Vakantiewoning met uniek uitzicht op het Trasimenomeer

Casa Monte del lago

Umbrie, Magione, Trasimenomeer

Deze rustiek gerenoveerde vakantiewoning met privé zwembad heeft een schitterend uitzicht op Trasimenomeer. Hier ervaart u stilte en er waait een koele bries vanuit het meer.

Prijzen in euro p/w

8+4 pers.
Laag
1190
Midden
1890
Hoog
2275
Hoog+
2660

Gezellige familie vakantiewoning met zwembad

Casa Fratta

Umbrie, Fabro, Orvieto

Deze vakantieboerderij is onderverdeeld in 3 onafhankelijke comfortabele vakantiewoningen voor 8 tot 12 personen met privé zwembad. Prachtig gelegen op een heuvel in Umbrië.

Prijzen in euro p/w

Drie appt. 8+4 pers.
Laag
1450
Midden
1890
Hoog
2390

Comfort, schitterend gelegen

Poggio Falcone (nieuw)

Umbrië, Chuisi, Trasimeno

Deze luxe ruime vakantiewoning is prachtig gelegen op een heuveltop met mooie uitzichten, op de grens van  Umbrië-Toscane.

Prijzen in euro p/w

14+2
Laag
1600
Midden
2600
Hoog
2990
Hoog+
3550

Vakantiewoning met  prive zwembad  Umbrie

Op zoek naar een mooie vakantiewoning met zwembad in de omgeving van Umbrie? Azienda Italia biedt verschillende mogelijkheden van top vakantiewoningen met een zwembad. Umbrie blijft een van de top bestemmingen in Italie. Naast vakantiewoningen met zwembad biedt Aziendia Italia ook Agriturismo en vakantiewoningen in de omgeving van Umbrie.

Algemene informatie over Umbrie

Umbrië (Italiaans: Umbria), "het land van Franciscus van Assisi", is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden, maar er zijn ook veel akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen. De regio bevindt zich in centraal Italië, in de vallei van de rivier de Tiber met het stuwmeer Lago di Corbara. Umbrië, ook wel het groene hart van Italië genoemd, heeft een zacht mediterraan klimaat zodat de zomers droog en zonnig zijn hoewel de winters behoorlijk koud en nat kunnen zijn, zeker op grotere hoogte zoals in de Apennijnen