Gastvrijheid in Italië

Agriturismo Sabina


Type
Gebied
Aantal personen


10% korting, geldig tot 28 februari

Paradijselijk uitzicht over de Farfa vallei

Agriturismo Colle Cesoni

Lazio, Sabina, Rome

Twee smaakvol gerestaureerde vakantiewoningen op een landgoed van 8 ha olijfgaarden, waarin 4 privé-verblijven zijn gehuisvest, min of meer afgelegen op een heuvel (560 m) met prachtige vergezichten over de vallei van de Farfa rivier.

 

  • Restaurant
  • Airco

Prijzen in euro p/w

Forno 2+*2
Laag
630
Midden
770
Hoog
840
Portico 2+*1
630 770 840
Pergola 2+*1
630 770 840
Mangiatoia 2+*1
630 770 840

Agriturismo Sabina

Sabina heeft op verschillende facetten veel te bieden. Sabina biedt prachtige streken en bosrijke heuvels, olijvenplantages en een overvloed aan wijngaarden en werkelijk schitterende uitzichten. Doordat het nog een redelijk onontgonnen gebied is vindt u er geen massa's toeristen en kunt u net als de lokale bevolking zich in echt Italie bevinden. Sabina heet niet voor niets het "Onontdekt Italie" en is daardoor bijzonder geschikt als agriturismo.  Rijdend door de streek ontdekt u een variëteit aan middeleeuwse plaatsen en oude Etruskische ruines.

De mogelijkheden van Agriturismo's in Sabina

Bent u op zoek naar Agriturismo in Sabina? Verblijven op een agriturismo in Sabina, een vakantie of kort verblijf op een plek in of dichtbij de natuur, dan is Sabina echt iets voor u. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en uiteraard genieten van de heerlijke lokale producten. Ook kunt u bij ons boeken in Sabina:- 1 of meerdaagse kookcursussen- Cursussen op het gebied van Olijvenoogst of Schilderen- Golfbanen (9 holes). Naast Agriturismo's zijn er ook vakantiewoningen met zwembad in Sabina.