Gastvrijheid in Italië

Vakantiewoning Marche


Type
Gebied
Aantal personen

Idyllisch, veel privacy voor 2 met whirlpool.

Casale il Rustico

Marche, Recanati, Conero

Idyllisch gelegen landhuisje op een landgoed van 2 hectare, met schitterend uitzicht op de Adriatische zee. Omgeven door diverse soorten fruitbomen en olijfgaarden. Het geheel is zeer smaakvol en comfortabel ingericht met veel antiek.

Prijzen in euro p/w

2 pers.
Laag
560
Midden
595
Hoog
650

Vakantiewoning Marche

De gegevens met betrekking tot het toerisme in de regio Marche wijzen op een gestage toename jaar na jaar. In 2007 waren er meer dan 2 miljoen aankomsten (1.820.473 Italianen en buitenlanders 349 898 [32] ) en 12 en een half miljoen bezoekers [33] .

De toeristische gebieden zijn: "zee", de toonaangevende één, met 18 Blauwe Vlaggen voor stranden (tweede plaats in Italië) en 6 voor jachthavens (derde plaats) [34] ; "Stad van kunst en cultuur," een merk is de regio met het hoogste aantal theaters; "Nature", met 12 beschermde gebieden (waaronder twee Nationale Parken en vier regionale); "Dining-house"; "Spas".

De keuken van Marche

De keuken van Le Marche is geboren als een simpele middelen van bestaan, de uitdrukking van een natuurlijke noodzaak. Vandaag de eetgewoonten van de regio bleef intacte gezinnen, vooral tijdens de christelijke feestdagen, maar ook folk. De regionale culinaire traditie wordt gekenmerkt door eenvoudige gerechten, van hoogwaardige ingrediënten, smaken sterk en verstandig gebruik eeuwfeest van het veld kruiden (waarvan sommige levensmiddelen alleen in de Marken).