122_vakantiewoning, Toscane, vakantiehuis met zwembad, Camaiore, Lucca, Casa Nina, Italie 10
Azienda Toscane, Camaiore, Lucca
Privacy voor 2 met uniek uitzicht.
In Lucca-Pisa bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Casa Nina
Locatie
Toscane, Camaiore, Lucca
Omschrijving

Deze idyllische vakantiewoning is gelegen op de heuvels (350m) boven Camaiore bij Lucca. perfect voor 2 personen die veel privacy houden. Het geheel is verfijnd gerestaureerd, voorzien van een verzorgde tuin met fruitbomen een klein privé zwembad. De tuin is bijna volledig afgesloten en daarom geschikt voor huisdieren. Kortom een erg romantisch stekje. Nadat uw auto is geparkeerd op de parkeerplaats van dit kleine gehucht, kunt u het huis te voet bereiken (ong. 800 m). U wordt door de vriendelijke eigenaar geholpen met uw bagage.

Camaiore een prachtige stad die zich uitstrekt van de suggestieve Apuane bergen tot aan de Toscaanse kust, in het hart van Versilia, een prachtige streek vol charme en tradities en levendige alledaagse activiteiten.

Indeling

30 2 pers.
Beg.grond: woonkamer met open haard/ keuken (voorzien van kleine oven en 2 pits-gasfornuis, koelkast), slaapkamer met 2-pers. bed (140 cm), badkamer met douche.

Voorzieningen

Zwembad 4,20 diameter, ( open van 1 juli-15 september) Sat. TV. Tuin 500 m2, Barbecue, Internetsleutel. ad. €15,- p/wk.

In Lucca-Pisa bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Casa Nina

Deze idyllische vakantiewoning is prachtig gelegen op de heuvels (350m) boven Camaiore bij Lucca. perfect voor 2 personen die van veel privacy houden. Voorzien van een verzorgde tuin met fruitbomen een klein privé zwembad.

Locatie
Toscane, Camaiore, Lucca
Bezig met laden...
Klik op ā–¼ voor aanvraag. Prijs p/wk 2021
Beschikbaar
Op aanvraag
Bezet
Week
Week
2 pers.
L € 600
M € 660
H € 825
H € 875
Periode van
Periode tot
Week
Week
2 pers.
L € 600
M € 660
H € 825
H € 875
Prijsbijschrift

2021

Laag: 1/5-29/5,
Midden: 29/5-3/7, 28/8-25/9
Hoog: 3/7-17/7, 21/8-28/8
Hoog+: 17/7-21/8

Prijs overige perioden op aanvraag

Flexibele aankomstdag en vertrekdag mogelijk op aanvraag

Bed- en badlinnen. € 10 p/p. (extra verschoning € 10 p/p.), Wifi gratis tot 3GB p/wk., eindschoonmaak € 90, hond € 26 p/wk. Borg € 200. Toeristenbelasting € 4,50 p/p.

Ligging

Restaurant 5 km, Camaiore 8 km, Kust 13 km, Lucca 35 km, Pisa 45 km.

Bekijk hier ook onze andere sfeervolle  en luxe vakantiewoningen  met prive zwembad in de regio Lucca en Pisa-Toscane.

Gastenboek

2 personen, Amsterdam

September, We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in casa Nina. De privacy en het zwembad waren top. We hebben wel wat feedback voor de verhuurders, deze hebben we ook uitgesproken aan dhr ter plaatse. Er waren veel schorpioenen die Savonds en snachts het huisje in kwamen. De klamboe die er hing was niet passend voor een 2 pers bed, waardoor het een onveilig/onprettig gevoel gaf. Daarnaast zou wat extra licht buiten bvb boven/achter het huisje leuk zijn zodat het wat minder donker/duister overkomt. Reactie eigenaar: de klamboe gaat we vervangen en een lamp buiten ook. Dank voor uw opmerkingen De communicatie was goed.

2 personen

Juni , we hadden een geweldige tijd gehad. Veel sightseeing gedaan en we hebben genoten van de rustige en ontspannende tuin. Gewoon de juiste plek voor onze huwelijksreis!