233_vakantiewoning, luxe vakantiehuis met zwembad, Toscane, Pitigliano, Bolsena, Villa Conche, Italie 1
Azienda Toscane, Pitigliano, Bolsena
Schitterend gelegen, sfeervol voor 15 pers.
In Toscaanse kust bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Villa Conche
Airco
Azienda
Locatie
Toscane, Pitigliano, Bolsena
Omschrijving
Op het platteland van Pitigliano, in het hart van de Maremma, staat deze prachtige vakantieboerderij. Onlangs is deze gerestaureerd in 4 vakantiewoningen die met zorg en sfeervol zijn ingericht. Ideaal voor een groep van 15-19 personen welke individuele privacy prefereert.  

Voorzien van een prachtig ruim zwembad, goed gesitueerd in de ruime tuin.

Pitigliano
is een prachtig dorpje in de provincie Grosseto regio Toscane. Als u aan komt rijden bij het dorp weet u direct waarom Pitigliano tot de mooiste dorpjes van Italië behoort.De indrukwekkende stadsmuren van Pitigliano stammen uit de zestiende eeuw. Door ligging van het dorp en de bijzondere vorm van de stadsmuren lijkt Pitigliano nog het meest op een oude burcht. Het aanzicht van het dorp is werkelijk fenomenaal.Op dit plein zijn in de zomermaanden de terrassen uitgesteld en enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van het dorp te vinden zoals een zeventiende-eeuwse fontein, het Palazzo Orsini en een beeld van een man met ezel.

Bolsenameer

Het Lago di Bolsena is een unieke plek met zwart vulkanisch zand en stranden die zich kilometers uitstrekken. Het is een ideale bestemming om te zwemmen, picknicken of te vissen. Dankzij een duurzaam zuiveringssysteem is Lago di Bolsena een van de schoonste meren van Italië

Lago di Bolsena een verrassing. Ver weg van toeristische bestemmingen is dit gebied nog steeds grotendeels ongerept, met een rijk erfgoed aan tradities en geschiedenis pittoreske stadjes zoals, Bolsena, Montefiascone, Marta, Capodimonte en Gradoli.

Indeling

Vermentino: 40m² 2 pers.
Beg.grond: woonkamer met keukenhoek en open haard, 2-persoons slaapkamer met extra bed, badkamer met douche. Terras.
Sangiovese: 40m² 2+2 pers.
Beg.grond: woonkamer met keukenhoek en open haard, bedbank voor 2 personen, 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche. Terras.
Ciliegiolo: 70m² 4+1 pers.
Beg.grond: ruime woonkamer met keuken en open haard en bedbank, loft met 2-persoons bed, 2-persoons slaapkamer, badkamer met douche. Terras.
Malvasia: 60m² 4+1 pers.
1e verd.: woonkamer met keuken, 2-persoons slaapkamer met extrabed, een slaapkamer met 2 enkele bedden badkamer met douche. Terras.

Voorzieningen

Zwembad 7x13m, airconditioning, ieder appt. is o.a. voorzien van een kleine electrische oven. barbecue, Sat. tv, gratis WIFI, Wasruimte. Kindvriendelijk.

In Toscaanse kust bieden wij vakantiehuizen aan met verschillende groottes.
Villa Conche
Airco
Azienda
Op het platteland van Pitigliano, in het hart van de Maremma, staat deze prachtige vakantieboerderij. Gerestaureerd in 4 sfeervolle vakantiewoningen met privé zwembad. Ideaal voor een groep van 15 personen welke individuele privacy prefereert.   
 
Locatie
Toscane, Pitigliano, Bolsena
Bezig met laden...
Klik op ā–¼ voor aanvraag. Prijs p/wk 2021
Beschikbaar
Op aanvraag
Bezet
Week
Week
13+4 pers.
L € 3850
M € 4700
H € 5250
Periode van
Periode tot
Week
Week
13+4 pers.
L € 3850
M € 4700
H € 5250
Prijsbijschrift

Prijzen 2021

laag: 2/1-10/4, 10/4-5/6, 19/9-18/12
midden: 3/4-10/4, 5/6-3/7, 28/8-25/9, 18/12-8/1
hoog : 3/7-28/8

Incl. bed en badlinnen, 2 wekelijkse schoonmaak en eindschoonmaak en WIFI. Ook incl. evt. verwarmingskosten, airco, huisdieren € 10 p/w. Excl. eventuele toreistenbelasting. Borg: € 500.

Ligging

Pitigliano 5 km, Sovana 10 km, Saturnia Therminaal bad 20 km, Meer van Bolsena 25 km, Etruskische stad Vulci 40 km, Kust 50 km.

Bekijk ook onze andere vakantiewoningen met zwembad in Toscane -Lucca-Pisa

Gastenboek